مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه انتقال یک سوم اموال به فرزنده خوانده در زمان حیات لازم الاجراست یا بعد از فوت؟

سلام پدر و مادرم تعهد نامه ای در بهزیستی امضا کردند که بر اساس آن باید یک سوم اموال خود را به فرزندخوانده بدهند. این حکم در زمان حیات آنان باید اجرا شود و یا بعد از فوت آنان؟ در ضمن ملکی را به فرزند تنی خود انتقال داده اند آیا فرزند تنی بابت یک سوم فرزندخوانده باید اجاره بدهد؟ آیا این مصداق فروش مال غیر است؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هم در زمان حیات وهم فوت قابل اجراست .خیر فرزند تنی هیچ حقی در مداخله امور ندارد .

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام هر زمان قابل اجرا هست و این موضوع ارث نیست که فرزند تنی برای مازاد بر یک سوم اجازه دهد.