مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت متوفی

با سلام و عرض ادب.

من برادرم بر اثر تصادف فوت شدن و در دوران عقد بودند که فوت شدند.
همسر ایشان از طریق دادگاه مهریه کامل را گرفته اما اسمشون در انحصار ورثه هست، حالا میخوام بدونم برای سهام عدالت متوفی نیاز به امضای ایشان هست یا خیر؟
ایشان حدودا 10 سال هست ازدواج کردند.

ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. سهام عدالت هم یک مال است که به میزان سهم هر ورثه به آنها می رسد.

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام، همسر برادر شما از وراث برادر شما محسوب می شود پس اگر امضای ورثه لازم است ایشان هم داخل در ورثه محسوب است
نکته: همسر مهریه خود را از باب مهریه عقد ازدواج( طلب از شوهر) دریافت کرده و از طرفی وارث محسوب و از ارثیه(ماترک) سهم مخصوص خود را دارد