مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصيلي

با سلام. سال ٨٨ من از طريق آشنايي با يک شركت كه مدارک را براي رتبه بندي شركت ها استفاده ميكند، دادم. اين شركت بعد از چند وقت از تغيير آدرس داد و ارتباط من با آن ها قطع شد.
بعد از پيگيري از طريق شماره تماس موفق شدم اصل مدرک را از آن شخص تحويل بگيرم و اتفاقي متوجه شدم كه از مدرک من به عنوان عضوٍ هیات مديره در يک شركت دوم استفاده شده. با شركت دوم ارتباط برقرار كردم و آن ها حاضر نشدند اسم من را خارج كنند و گفتند كه ما با شركت ديگری قرارداد داريم. من هيچ قراردادی با شركت دوم نداشتم. الان ١١ سال از آن زمان ميگذره و من نميدانم بايد چه اقدامي كنم براي آزاد شدن و خارج شدن از شركت دوم.
با سپاس از راهنمايي

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا با تحقیق بیشتر در این قبیل موارد با بدهی های میلیاردی خود به اداره مالیات و بیمه تامین اجتماعی و ... مواجه خواهید شد .