مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

با سلام و عرض ادب. اینجانب یک سال پیش با یک موتور سوار تصادف کردم که مقصر حادثه بودم. پس از طی مراحل قانونی، دادگاه پرونده به بیمه ارسال و تقریبا پایان کار بود که شخص موتورسوار همزمان یک دادخواست مبنی بر دریافت مازاد بر دیه و همچنین دریافت خسارت برای موتورش نمود. که بعد از چند هفته رای دادگاه صادر شد مبنی بر این که بنده از خسارت مازاد بر دیه معاف شدم. ولی از بابت خسارت موتور و هزینه دادرسی محکوم شدم و مدت 20 روز زمان برای اعتراض به تجدید نظر را داده. خواستم بدونم من که بیمه کامل دارم و در روز اول تصادف یک نامه از بیمه مبنی بر تعهد بابت خسارت مالی و جانی گرفتم و در پرونده اول گذاشتم. چرا باید خسارت موتور را پرداخت نمایم؟ آیا ضرورت دارد که به خدمات قضایی رفته و اعتراض بزنم یا نه موقع اجرای احکام موضوع بیمه ام را مطرح نمایم؟ با تشکر فراوان از وکلای محترم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.نسبت به رای اعتراض کنید.اگر اعتراضتان بدرستی تنظیم شده باشد رای نقض میشود.