مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با عرض سلام
بنده در پیروی مطالبه وجه از شخصی ، دستور مزایده خودروی محکوم بِه ، را از اجرای احکام دادگاه گرفته ام و هزینه کارشناس رسمی دادگستری را پرداخت و خودرو کارشناسی گردید، اجرای احکام مبلغ کارشناسی را به طرفین ابلاغ نموده و یه هفته مهلت اعتراض نسبت به قیمت کارشناسی به محکوم علیه داده که پس از گذشت مهلت قانونی، ایشان هیچگونه اعتراضی نذاشت.
سوال: روز مزایده از طرف دادگاه اعلام گردیده، آیا محکوم علیه میتواند در روز مزایده یا بعد از آن حق اعتراض داشته باشد؟و یا بصورت قطعی مزایده به اتمام میرسد؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت عدم اعتراض به نظر کارشناس در مهلت مقرر ایشان دیگر حق اعتراض نداشته و مزایده با قیمت پایه کارشناسی انجام خواهد شد

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
اگر منظور اعتراض به نظریه کارشناسی نسبت به قیمت خودرو میباشد با توجه به اینکه قبلا ابلاغ شده و مهلت قانونی پایان یافته خیر
اگر منظور اعتراض به عملیات اجرا و مقررات مزایده میباشد بله ظرف یک هفته از تاریخ فروش میتواند اعتراض نماید .