مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی تک پلاک

با سلام امروز بابت تک پلاک مفقودی ماشینم رفتم تعویض پلاک، باجه اگاهی بهم گفت سند الحاقیه با ذکر عبارت رو به رو: وکیل در خصوص اعلام فقدان پلاک و قرار دادن در لیست سیاه اگاهی دارای اختیار می باشد. تهیه کن
الان این سند الحاقیه از کجا باید بگیرم؟ مربوط به راهور میشه یا شعبات قضایی
با سپاس

پاسخ ها :

مفقودی تک پلاک خودرو مفقودی پلاک خودرو اعلام فقدان پلاک سند الحاقیه پلاک خودرو خودرو