مشاوره حقوقی رایگان - تک پلاک مفقودی

باسلام خسته نباشی 1از پلاک های ماشین گمشده که الان رو ماشین نصبه میخوام همون پلاک بگیرم امکان داره راهی هست نره تو لیست سیاه ممنون سپاس گذارم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با مراجعه به مرکز شماره گذاری و ارائه مدارک و شکایت مربوط به سرقت خودرو همان پلاک به شما تعلق خواهد گرفت و پلاک قبلی باطل اعلام میشود .

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود به راهنمایی رانندگی مراجعه و درخواست ساخت پلاک جدید کنید