مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله غیر قابل صلح

سلام . ما یک حواله هست که میخواهیم خریداری کنیم میخواستم از شما راهنمایی بگیرم .
یک حواله هست که سال 95 طرف نوشته از مدل بیسو الان بعد از چند سال به جای بیسو مدل swm تحویل میدن این فروشنده هم وکیل تام هستش از اونی که حواله به اسمشه که امریکا تشریف دارن .
ایا میتونیم معامله کنیم با وکیل ؟ خودشم تو‌ نمایندگی حواله به اسم ما نمیشه فقط حواله رو‌ به صورت قولنامه ای خریداری میکنیم . ممنون میشم راهنمایی بکنین

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام در ابتدا ببینید وکیل وکالت در فروش و انتقال حواله به نفع موکل دارد یا خیر؟؟اگر همچنین وکالتی ندارن لطفا اقدام نکنید