مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

ماشینم و قسطی خریدم فقط کارت ماشین و بیمه نامه دست منه میتونم ماشینو بدون حضور صاحب قبلی از توقیف پلیس در بیارم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

امکان ترخیص خودرو از پارکینگ با قولنامه وجود ندارد، زیرا اساسا خریدار نمی تواند با مبایعه نامه و بدون مدارک (سند و پلاک) برای رفع توقیف خودرو اقدام کند و حتما باید کسی برای رفع توقیف خودرو اقدام کند که سند و پلاک به نام اوست. در واقع خودرو به کسی تحویل داده می شود که مالک رسمی خودرو باشد یا از مالک رسمی خودرو وکالت رسمی داشته باشد، لذا امکان ترخیص خودرو از پارکینگ با قولنامه وجود ندارد.در رابطه با موضوع شما با هماهنگی مالک از توقیف خارج و در صورتی که همکاری نمیکند دادخواست اثبات وقوع بیع به طرفیت ایشان مطرح نمایید