مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق مستمری پسر بیمار

با سلام. اینجانب آقا هستم و حقوق مستمری پدرم را به من و خواهرم میدهند. من چون بیماری خاص دارم و نامه کمیسیون پزشکی با خواهرم نصف نصف میگیریم. قبلا ازدواج کردم و حقوق من قطع شد و به خواهرم دادن و حقوق اون دو برابر شد. با پیگیری که کردم گفتند که اگر حقوق شما را بدهیم. حقوق خواهرت کم میشه چون در اصل حقوق مال ایشون هست . و خواهرم در دفترخانه امضا کرد و حقوق من برگشت رو حساب خودم. و زنم را طلاق دادم و الان دوباره قصد ازدواج دارم آیا حقوقم دوباره قطع میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازدواج مرد مشکلی برای دریافت حقوق مذکور نداره ولی ازدواج. دخترموجب قطع مستمری می گردد بهتره. ازدواج شمابا مشورت بیمه مربوطه باشد.