مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام. اینجانب آقا هستم و مستمری پدرم که بازنشسته سپاه بوده را با خواهرم نصف میگیریم. من بیماری خاص دارم و نامه کمیسیون پزشکی. قبلا ازدواج کردم و حقوق قطع کردن و حقوق من را به خواهرم دادن و حقوق خواهرم دو برابر شد دوباره با پیگیری که کردم گفتن بنا به دستور حقوق شما قطع شده و امکان ندارد درست شود مگر اینکه از حقوق خواهرت کم شود و اون باید رضایت داشته باشد و در دفترخانه خواهرم به اسمم زده . و الان نصف نصف میگیریم. حالا قصد ازدواج مجدد دارم آیا حقوق قطع میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

قطع حقوق مستمری پسر بیمار در صورت ازدواج قطع مستمری در صورت ازدواج حقوق مستمری پدر به پسر بیمار مستمری بازماندگان مستمری