مشاوره حقوقی رایگان - در جلسه واخواهی، درخواست تخفیف در مجازات داده و اتهام افترا را رد کرده ام ولی حکم عینا تایید شده!

سلام،
فردی از من تحت اتهام های توهین و افترا شکایت کرده و جلسه دادگاه برگزار شده و من نرفتم، قاضی به 74 ضربه شلاق بابت افترا و 100 هزار تومان جزای نقدی بابت توهین حکم داده است. درخواست جلسه واخواهی دادم و این دفعه شاکی حضور پیدا نکرد و من رفتم، در آنجا اتهام توهین را پذیرفتم ولی افترا را رد کردم و عنوان کردم اینستاگرام هیچوقت نداشته ام(چون اتهام افترا از طریق اینستاگرام مطرح شده است) و همچنین شرایطم را در مورد فحاشی توضیح دادم و مودبانه شفاها درخواست تخفیف در مجازات کردم،
در حکم جدید قاضی، عنوان شده "باتوجه به اوراق پرونده نظر به اينکه واخواه دليل موجّهی که نقض دادنامه را ايجاب نمايد ارائه نداده دادگاه به استناد مادۀ 406 قانون
آيين دادرسی کيفری با رد واخواهی دادنامه واخواسته را عيناً تأئيد می نمايد. "
این حکم معنای خاصی دارد؟ آیا دفاعیات و تقاضای تخفیف من در مجازات، هر دو رد شده است؟
الان باید چکار کنم؟ درخواست تجدید نظر در یک محکمه جدید بدهم؟
گرفتن یه وکیل چه کمکی میتواند به من بکند؟
همچنین من هیچ سوسابقه ای ندارم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تجدیدنظرخواهی نمایید و دفاع مناسب داشته باشید و کار را به کاردان بسپارید