مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط تعدیل تقسیط مهریه

با سلام . وقتتون بخیر. من بابت مهریه که 1000سکه و صد مثقال طلای بود در دو پرونده جدا فقط صد عدد سکه و صد مثقال طلا رو درخواست کردم ولی همسر سابقم بعد چندین مرحله اعسار و تعدیل زدن و درخواست ادغام دو پرونده را دادن طبق حکمی قطعی از دادگاه تجدید نظر به دلیل افزایش قیمت سکه و طلا محکوم به پرداخت 8ماهی یک سکه شد و اقساط طلاها نیز به بعد از وصول سکه موکول شد و حکم قطعی به من ابلاغ شد ، ولی متاسفانه اردیبهشت 99 باید حداقل یک سکه بعد 8ماه پرداخت میکرد و نکردن و حکم جلب تیر ماه صادر شد و ایشون 10شهریور جلب شدن و با کفالت شخصی و گذاشتن فیش حقوقی ایشون ، بخاطر کرونا در اجرای احکام مرخصی گرفتن و هیچ نامه از کفالت و آزادی ایشان برای من از اجرای احکام نیومد اولا آیا نباید به من ابلاغ میشد؟ ایشون الان 3مهر مجددا درخواست تعدیل از طریق خدمات قضایی کردن با شماره پرونده جدید کردن ، آیا ایشون بعد از اون اون حکم قطعی تجدید نظر و بعد 5ماه گذشتن حکم جلب و بعد جلب شدن اجازه درخواست تعدیل مجدد رو داشتن ؟؟ و ایشان در این درخواست بهانه نداشتن کار و بهانه شاگرد کارگاه بودن رو دارن،در صورتی که کارگاه ام دی اف و جواز کسب مشخص و پیج کاری فعال دارن و در حین کار نیز جلب شدن آیا از طریق اداره مالیات میتونم ثابت کنم شغل ثابت خودشه ؟؟ آیا در مورد کارگاه مشخص و دستگاه و ابزار آلات گران و شغلش پردرآمد مشخص میتونم تامین خواسته بدم ؟؟ یا لایحه دفاعیه رو فقط بر اساس جواز کسب و پیج کاری مشخص و فعال ایشان و آن کم قطعی ارائه بدم؟؟

پاسخ ها :

جلال برقی اجیرلو

جناب آقای جلال برقی اجیرلو :

با سلام
ایشان تو حبس بودن و درخواست آزادی با کفالت داشتن و الزامی به ابلاغ نبوده. در خصوص درخواست تعدیل متناسب با شاخص تورم و معیشت محکوم معمولا دادگاه قبول میکنه شما بایستی در جلسه دادرسی تعدیل طی لایحه دفاعی تمکن مالی ایشان را مبنی بر پرداخت اقساط ثابت کنید