مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام، شخصی از من و چند نفر دیگر شکایتی مبنی بر کلاهبرداری کرد، بعد از امدن احضاریه به دادسرا مراجعه کردم و شخص شاکی مبلغی که از حسابش به حساب من امده بود (700 هزار تومن) رو پس گرفت و رضایت داد و بازپرس هم بدون گرفتن ضمانت من را آزاد کرد، بعد از گذشت چند ماه در پرونده نوشته شده با توجه به اتهام متهم کیفرخواست صادر و قرار جلب به دادرسری صادر شد، خواستم بدونم این که مربوط به من نیست؟ چون این پرونده چندین متهم دیگر داره و چند ماه قبل رضایت شاکی را گرفتم و بدون گذاشتن وثیغه ازاد شدم ضمنا همان موقع بازپرس نامه رفع مسدودی حسابم را داد
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که برای شما منع یا موقوفی تعقیب صادر نشده جهت جنبه عمومی جرم برای شما درخواست مجازات شده است