مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

مبلغ یک در د غرامت بیمه امید ناجا چقدر میشود؟

پاسخ ها :

مبلغ یک درصد غرامت مبلغ هر درصد غرامت غرامت

سوالات مرتبط

1 درصد غرامت بیمه امید چقدر هست
1 درصد غرامت سرباز آسیب دیده بیمه امید در سال 1400 چقدر هست؟...
مبلغ یک درصد غرامت
به خاطر ضربه ای که به سر پسر من وارد شد ایشون معلول خدمتی نام گرفتن اما سوال من اینه که بیمار اعصاب روان چه میزان بهش خسارت معلولیت داده خواهد شد یک درصد غرامت در بیمه امید ناجا درسال 1402 به چه میز...
غرامت
سلام. در اغتشات 98 هر یک درصد غرامت چند هست؟...
درصد غرامت
سلام من سرباز نیروی انتظامی هستم توی اشپزخونه از ناحیه دست اسیب دیدم که انگشت شست و پشت دستم هست برام 5درصد غرامت اومده میخواستم ببینم چقدر میشه و دیه با غرامت چه فرقی داره ؟هر درصد غرامت چقدر هست؟...
غرامت
هر 1 درصد غرامت سپاه چقدر است؟...