مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

یکی از دوستانم و فردی دیگر در پارک یک نفر را در پارک دیدن که دارد سیگار میکشد به او گفتند بدروغ که از سیگار کشیدن تو فیلم گرفته ایم و به او گفتند باید با ما بیایی با او را سوار بر موتور کرده و به جایی که کسی نبیند بردن و با او لواط کردن و فیلم گرفتند حالا در پرونده شان زده آدم ربایی و شاکیشان پس 15 روز که در بازداشت موقت بودند رضایت داده حالا با قرار وثیقه آزاد شدند به نظر شما جنبه عمومی دارد و میتوان به زندان نرفت و آیا جنبه عمومی زندان چقد میدهند و آیا اگه زندان‌ دادن قابل تعلیق است و آیا دادگاه هم جریمه میکند

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درجرایم آدم ربایی ولواط چون بسیارجرایم سنگینی هست قاضی هست که تصمیم میگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جرم ادم ربایی 5 تا 15 سال حبس است و اگر کودک بوده باشد حداکثر باید داده شود بر اساس ماده 47 قانون مجازات اسلامی، در صورت ارتکاب جرایمی مانند الف- جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، خرابکاری در تأسیسات آب، برق، گاز، نفت و مخابرات، ب- جرائم سازمان یافته، سرقت مسلحانه یا مقرون به آزار، آدم ربایی و اسیدپاشی، پ- قدرت نمایی و ایجاد مزاحمت با چاقو یا هر نوع اسلحه دیگر، جرائم علیه عفت عمومی، تشکیل یا اداره مراکز فساد و فحشا، ت- قاچاق عمده مواد مخدر یا روانگردان، مشروبات الکلی و سلاح و مهمات و قاچاق انسان، ث- تعزیر بدل از قصاص نفس، معاونت در قتل عمدی و محاربه و افساد فی الارض و ج- جرائم اقتصادی، با موضوع جرم بیش از یکصد میلیون ریال به هیچ‌وجه مجازات متهم قابل تعلیق نبوده و به لحاظ آثار بدی که وقوع این دسته از جرایم بر امنیت روانی جامعه دارد، متهم حتما باید مجازات شود