مشاوره حقوقی رایگان - اهانت به رهبری و تشویش اذهان عمومی

باسلام خدمت شما و سایر همکاران
بنده تا پایان سال 98 در موسسه ای که زیر نظر ... ... فعالیت می نمود مشغول به خدمت بودم که بعدا بنده با این موسسه به دلیل عدم پرداخت حقوق و مزایا طی 5 ماه به مشکل برخورد کردم که بابت این موضوع ابتدا به اداره کار مراجعه کردم که اداره کار به دلیل شیوع بیماری کرونا گفت این اداره به مدت یک ماه قادر به پاسخگویی ارباب رجوع نمی باشد بعدا به دلیل این که بنده از لحاظ مالی در مضیغه بودم و نیاز مبرم به پول داشتم طی چند مرحله از شهرستان به دفتر مرکزی موسسه در تهران مراجعه نمودم برای دریافت حق و حقوق معوقه که مدیر مربوطه گفت اگر حق و حقوقی داری باید از طریق اداره کار پیگیر شوی که در مرحله آخر ( پنجم) که مراجعه نمودم دو نفر از کارمندان موسسه به من حمله ور شدن و بنده را مورد ضرب و شتم قرار دادند و به من گفتن اگر یک بار دیگر اینجا پیدات شود خودت میدانی و خدات، من هم چون از این موضوع عصبانی بودم آمدم در موسسه و بلند فریاد زدم و گفتم آی مردم ببینید موسسه ای که داره زیر نظر ... ... فعالیت میکنه و باید بر جامعه نظارت کنه تا کسی خطایی انجام نده، خودش داره دزدی میکنه و حقوق معوقه 5 ماهه من رو پرداخت نمیکنه و این جمله رو چند بار تکرار کردم که بعدا متوجه شدم موسسه از من فیلم گرفته و به اسناد آن رفته علیه من در دادسرای امنیت ( شهید مقدس ) واقع در زندان اوین به جرم اهانت به مقام معظم رهبری، تهدید مدیران موسسه، افشای اطلاعات سری و تشویش اذهان عمومی از طریق حرکات غیر متعارف شکایت کرده که بابت آن بنده به مدت 10 روز به دلیل عجز از معرفی کفیل در زندان اوین بازداشت گردیدم و قابل ذکر است بنده هم علیه موسسه و دو نفر از پرسنل که بنده را مورد ضرب و شتم قرار داده بودن شکایت نمودم که هر دو پرونده له و علیه من در حال رسیدگی می باشد. حال موسسه به من می‌گوید اگر شما از پرونده علیه ما گذشت نمایید و رضایت بدهید ما هم از تو رضایت خواهیم داد تا هر دو پرونده مختومه گردد. از طرفی دیگر بازپرس دادسرای امنیت می‌گوید اگر شما از هم دیگر گذشت نمایید سعی می‌کنیم در جنبه عمومی جرم به تو تخفیف دهیم و کمکت خواهیم کرد. حال بنده چند سوال دارم. 1_ آیا عمل بنده جرم است 2_ آیا جرم من جنبه عمومی دارد و مجازات آن چه می باشد 3_ در صورت گذشت طرفین از یکدیگر می‌توان جنبه عمومی جرم مورد بخشش قرار گیرد و قرار منع تعقیب صادر شود یا جنبه عمومی آن پابرجا میماند 4_ در چه صورت جنبه عمومی جرم من مورد منع تعقیب قرار میگیرد.
5- آیا دادسرای امنیت صلاحیت رسیدگی به پرونده من را دارد در صورتی که جرم در نزدیکی میدان آرژانتین واقع گردیده است
قبل از هر گونه مشاوره و راهنمایی از شما و سایر همکارانتون بابت وبلاگ خوبتون کمال تشکر را دارم و امیدوارم همیشه سر افراز باشین

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

اگر رضایت دهید پرونده شما با جنبه عمومی ادامه میابد