مشاوره حقوقی رایگان - عفو حبس شش ماه تعزیری

با سلام همسر من به جرم اهانت به رهبری به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده اعتراض زدیم ردشد و حدود یک ماه هست که تو زندانه ،سابقه کیفری هم نداره خواستم بپرسم راهی هست که بشه از زندان بیاد بیرون سند هم داریم خودم بچه کوچیک دارم از قانون هم سردر نمیارم لطفا میشه کمکم کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از گذراندن یک سوم مجازات می تواند درخواست آزادی مشروط نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از گذشت یک سوم میتواند درخواست آزادی دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تحمل یک سوم مجازات درخواست آزادی مشروط بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از گذشت یک سوم میتواند درخواست آزادی دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از گذشت یک سوم میتواند درخواست آزادی دهد