مشاوره حقوقی رایگان - حذف از شناسنامه مادر

سلام ما 4خواهر و برادریم که پدرمان از شناسنامه کسی دیگر استفاده کرده و برای ما هم با همان نام و فامیل در زمان تولد شناسنامه گرفت بعد از 20سال متوجه شدیم صاحب اصلی شناسنامه زنده است المثنی گرفته و داره زندگی میکنه شناسنامه ما هم منع خدمات شد و تا الان که 30سال شدم نتونستیم از ان شناسنامه ها استفاده کنیم ... الان با قانون جدید میشه با مادر شناسنامه گرفت و ما هم ثبت نام کردیم ولی یه مشکلی که داریم اینه اسم و فامیل شماره ملی که از طرف شناسنامه پدرم داشتیم الان در صفحه دوم شناسنامه مادرمان هست نمی دونیم باید چیکار کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید نسبت به اون صاحب شناسنامه اصلی تقاضای نفی نسب بدید و نسبت به پدر و مادر واقعیتون اثبات نسب و اصلاح شناسنامه را از دادگاه تقاضا کنید