مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد تاکسی بیسیم

سلام وقت بخیر من راننده تاکسی بیسیم هستم بعد از چند سال کار کردن خواستار تحویل بیسیم به مالک تاکسی بیسیم شدم ولی ایشان اعلام کردند قبلا در قرارداد اعلام کردند که سه ماه باید منتظر باشم یا پول سه ماه رو پیش پرداخت کنم و قرارداد بعد از چند بار دادگاه رفتن به دلیل شکایت همکارانمان اعلام کردن فسخ شده و باطل است باید قرارداد جدید امضا کنیم و آن قرارداد هم یک ساله بود آیا من باید پول سه ماه رو بدهم یا نه گرفتن پول غیره قانونی است
تشکر خسته نباشید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید قرارداد شما مطالعه و بررسی شود. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید