مشاوره حقوقی رایگان - حق کمیسیون و فسخ از سمت بنگاه

باسلام، بنده یک آپارتمان به ارزش 230 میلیون خریداری کردم. بعد از امضا، بنگاه دار طلب دریافت 5 میلیون تومان کمیسیون کرد که با مخالفت بنده به مبلغ 2800 رساند و تحویل قولنامه را مشروط به پرداخت کرد. در آخر توافق شد 1 درصد مبلغ کل از طرف خریدار و فروشنده را بنده پرداخت کنم و ایشان دیگر پولی از فروشنده نگیرد. منتها بعد از دریافت 1800 از بنده، از مبلغ 65 که بابت قسط اول خرید به بنگاه داده بودم که به فروشنده پرداخت کن 7 میلیون بابت کمیسیون کسر کرد. و حال برای تحویل قولنامه طلب یک میلیون تومان از من میکند که با توجه به مخالفت من، تهدید به فسخ هم میکند.
ضمنا بنده با فروشنده توافق کرده و فقط برای رسمی شدن قولنامه به بنگاه رفته بودیم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام برای بنگاه حق فسخی وجود ندارد و کسر از وجه ثمن بدون اجازه و اذن شما خیانت در امانت است