مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با عابر

باسلام و عرض خسته نباشید
بنده با موتور سیکلت با عابری تصادف کردم که با انتقال مصدوم به بیمارستان توسط اورژانس موتور به پارکینگ منتقل شد توسط پلیس
خوشبختانه بیمارستان همون روز ترخیصش کرد و من هم با تمامی مدارک تشکیل پرونده دادم تو کلانتری
الان خواستم بدونم برای آزاد سازی موتور باید چیکار کنم؟
برم بیمه ؟ لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.اگر پرونده کیفری تشکیل شده باید از قاضی دستور بگیرید.برای این کار باید لایحه بدید که نسبت به کروکی اعتراض ندارید.