مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله از طرف فروشنده

سلام وقت شما بخیر
بنده اپارتمانی را در سال 95 معامله کردم قرار شد سازنده 6 ما بعد سند بزند من چون میدانستم سازنده پایان کار و... بقیه کارها را انجام نداده به دفترخانه نرفتم و عدم حضور نگرفتم بنده 50 درصد مبلغ را پرداخت کردم مابقی قرار شد موقع سند به ایشان داده شود چون قرار بود وام بگیرم وام را بدون سند نمیدادند بنده تمام کارهای بانکی را انجام دادم و وام بنده حاضر بود اما فروشنده نتوانست سند را حاضر کند و در حال حاضر بعد 4 سال هم موفق به دریافت سند نشده است ایا با توجه به مبایعه نامه که نوشته شده است اگر خریدار نتواند مبلغ قید شده را پرداخت کند و به هر دلیل نتواند وام دریافت کند معامله بدون ضرر و زیان فسخ خواهد شد. با توجه به متن مبایعه نامه و نگرفتن عدم حضور سازنده در تاریخ مقرر سازنده میتواند معامله را فسخ کند؟ لازم به ذکر است با توجه به مشکلات ساخت سازنده هنوز موفق به دریافت سند نشده است. اما بنده را تهدید میکند که معامله را فسخ میکند

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام حتما یک اظهارنامه بفرستید واعلام کنید مبلغ اماده است و ظرف 72 ساعت در دفترخانه شماره....حاضر شوید وسند را منتقل کنید اظهارنامه و گواهی عدم حضور بگیرید با توجه به افزایش شدیدقیمت ها بهتر هست کارتون درست انجام بدید

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام به ایشان اظهارنامه بدهید که سند را حاضر کند و باقی وجه را دریافت کند
البته قرارداد و ادله شما باید بررسی شود