مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با کارفرما و شبهات در قرارداد

باسلام من در تاریخ98.12.12 استعفای خود را تحویل شرکت و رونوشت آن را تحویل اداره کار نمودم و به دلیل تهدید با سفته و بندهای قرارداد از جانب کارفرما مجبور به اموزش 6 ماهه فرد جایگزین شدم و قرارداد دیگری از تاریخ 99.1.1 لغایت 99.6.1 تنظیم گردید (قراردادها را به کارکنان نمیدهند)
بندهای قرارداد این شرکت بدین صورت است:
5 سال جای مشابه کار نکنید، تا 5 سال موظف به خدمت در شرکت هستید، 6 ماه فرد جایگزین باید آموزش داده شود و درصورت تایید نهایی کارفرما قراردادخاتمه یافته تلقی میشه و در پایان بابت اجرای این بندها 1 داور مرضی الطرفین تعیین کردن و 50 میلیون سفته گرفتن ک درصورت عدم رعایت این بندها داور میتونه خسارت رو تشخیص بده و رای صادر کنه.
من تا 30 مرداد رفتم سر کار و از 1 شهریور نرفتم و 1 اظهارنامه بابت سفته ها و اتمام قراردادکار فرستادم و اداره کار هم شکایت کردم.
حالا مشاور اداره کار میگه صلاحیت نداره این اقا
ولی طی اظهارنامه ای برای من ادعای خسارت ناشی از تخلف از انجام تعهدات قراردادی کردند ک من لایحه ای ارائه دادم مبنی بر فرستادن مدارک ( که قرارداد منظورم بود)
ولی مجددا اظهارنامه ای فرستادن و بدون فرستادن قرارداد ادعای خسارت کردند و گفتند ترک کار قبل از تحویل تجهیزات تحویلی و ایراد و نواقص در تجهیزات
میخوام بدونم در جواب به این اظهارنامه علاوه بر ذکر عدم صلاحیت ایشون در امر داوری لازمه دربرابر ادعاهاشون دفاعیه هم ارائه بدم؟ چون بخش خسارت زیر نظر دادگاه میره نه اداره کار

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شما از پاسخ طولانی و پرحرفی در اظهارنامه خودداری فرمایید.فقط به عدم صلاحیت داور از نظر اداره کار و انکار ادعای ایشان و صلاحیت اداره کار برای اظهار نظر و غیرقانونی و تحمیلی بودن بندهای قرارداد وعلت و موقتی بودن قرارداد دوم اشاره فرمایید. سعی کنید خلاف ادعاهای ایشان را از اداره کار رای و تایید بگیرید.از سایر دلایل مثل شهود و مدارک نیز در دادگاه میتوانید استفاده فرمایید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر پاسخ قانع کننده ای دارید جواب اظهار نامه را بدهید در غیر اینصورت باید منتظر بمانید تا شکایت کند و از خود دفاع کنید با توجه به ادله و مدارکی که دارید .البته با وجود شرط داوری دادگاه رسیدگی نمی کند

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید در دادگاه پاسخ دهید. همچنین می توانید اظهارنامه بفرستید. ولی بهتر است حتما با وکیل مشورت کنید. در دادگاه حتما به این موضوع اشاره کنید که قبل از دعوی کافرما علیه شما اظهارنامه فرستاده اید و در اداره کار طرح دعوی کرده اید. از شاهد هم می توانید استفاد کنید.