مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام سه سال پیش دعوایی رخ داد که باعث ضرب و جرح شد و طرف به قصد تجاوز به زور منو وارد خانه کرد و تا حدی توانست کارش را انجام دهد اما دخول کامل انجام نشد بابت ضرب و جرح توانستم شکایت کنم که 30میلیون دیه صادر شده و درخواست اعسار و تقسیط زد و دادگاه قبول کرد. سه ماه از اقساط را پرداخت کرده اما باقی اقساط را حدودا 12ماهه که پرداخت نکرده و در زندان بسر میبرد..1: ایا تا دیه رو پرداخت نکنه تحت هیچ شرایطی دادگاه او را از زندان ازاد نمیکند? 2: ایا میتوانم بابت سه بار تعرض بمن اما دخول انجام نداده و لای پای بنده کارش رو انجام داده و ارضا شده بعده سه سال شکایت کنم ازش? و اگه شکایت کنم باید شاهد داشته باشم? و حکمش دیه میباشد?? 3: دیه هر سال مبلغش بالا میرود و هر ماه بخاطر اقساط 540 پرداخت میکرده باید هر سال مبلغ پرداختیش هم افزایش پیدا کنه? مثلا سال 99 هر ماه 840 پرداخت کند??? ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
بعد از گذشت 3 سال اثبات موضوع تجاوز خیلی سخته
پر مورد آزادی از زندان هم قوانین خاص خودش رو داره که باید یه سری شرایط داشته باشه
برای شکایت باید دلیل داشته باشین که یکی از ادله اثبات اون وجود شاهده
حکم تجاوز به عنف(زور) دیه نیست ، حبس و در برخی موارد اعدامه

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در مورد تعرض اثباتش سخت است و به احتمال بسیار زیاد نتیجه نمی گیرید. در هر حال باید رضایت شما جلب کند یا دیه را پرداخت کند.