مشاوره حقوقی رایگان - قسط معوقه

سلام خسته نباشید من از بانک وام گرفتم الان حدود 5تا قسط عقب هستم حالا بانک حساب ضامن ها رو مسدود کرده و گفته باید کل مبلغ یعنی اصل وام با سودش تسویه بشه یکجا بعد حساب باز کنیم میخام ببینم میشه همچین چیزی یعنی اگه اقساط عقب افتاده رو بدم حساب باز نمیشه که گفتن قبول نمیکنیم البته به من نگفته به ضامن گفته که اشناست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در قرارداد آمده باشد ؛ چنانچه چند قسط عقب بیفتد اقساط یکجا باید پرداخت شود ؛ این شرط محقق شده است.
بهتر است به بانک مراجعه کنید و با پرداخت اقساط معوق و بدهی خود را به روز کنید

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام با پرداخت اقساط معوقه اجازه مسدودی یا توقیف حساب شما را ندارند