مشاوره حقوقی رایگان - سراسری بودنه ابلاغیه های ثنا

باسلام
بنده ساکن خراسان رضوی هستم و در شهر سمنان یک پرونده باز دارم میخاستم بدونم که آیا اگه خبری شد و تصمیمی درمورد این پرونده گرفته شد آیا از طريق ثنا به من ابلاغ میشه و اینکه ثنا سراسری هست یعنی اوه خبری شد میتونن از طریق ثنا به من اعلام کنن یا باید حتما حضوری پیگیر این حریان باشم وبرم سمنان
ممنون میشم اگه جواب بدین چون واقعا استرس دارم و همش باخودم میگم نکنه رای چیزی صادر شده و به من ابلاغ نشده و من در جریان نیستم واقعا رفت و امد برام سخته چون یک بچه کوچک دارم و نمیشه این همه راه رو با بچه برم و پیگیر پرونده میشم اونم با این وضع خطرناک موجود الان
تورو خدا راهنمایی کنید
قبلا از زحمات و توضیحات بی دریغ شما کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. در صورتی که در قبلا در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید نیازی به مراجعه به دادگاه نیست و کلیه اقدامات دادگاه از طریق سامانه ثنا برای شما ارسال میگردد. لازم به ذکر است از طریق هر گونه اقدامی از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی میشود و سپس شما باید به سامانه ثنا مراجعه و اقدامات صورت گرفته را مشاهده نمایید.
درصورتی که در سامانه ثنا ثبت نام نکرده اید هر چه سریعتر اقدام به ثبت نام نمایید.