مشاوره حقوقی رایگان - خونه پدری طبقه بالا به اسم من زدن پدر مادرم در قید حیات هستن

با سلام وقت بخیر ببخشید مدتی است ازواج کردم و دو تا خواهر دو تا داداش دارم . مادر و پدرم هم اصرار دارن بیام پیششون زندگی کنم یا واحد نمیه کاره بالا رو درست کنم ایا من میتونم کل زمین به اسم بابام است و ایشون هم میگن من طبقه بالا بهت میدم ایا میشه تک واحده سند بزنه به اسم من و بعد ایا بچه هاش الان اوکی دادن چکار کنم بعد ادعای نکنن که زمین بهت نداده

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بخشی که به شما داده میشود با قید دقیق مشخصات بنحو کتبی تنظیم نمائید و در حضور دو گواه امضا کنید