مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارت بانکی

سلام با عرض ادب

بنده بی عقلی کردم و دست بکار بی ادبی زدم و جیمیل یکی از بچه ها گرفتم و وارد اینستاگرام شدم جای این شخص پیام دادم و یکی از آشنایان این فرد مبلغ 500 تومن دریافت کردم و الان پشیمانم بخدا نه تا حالا از اینکارا نکردم این کارم به من گفته بودن توسط بچه های تلگرامی دست به این کار زدم زنگ زدم به شاکی عذرخواهی تا این‌ رضایت دادن جیمیل برگشت دادم اون شخص که ازش پول دریافت کردم شکایت کرده توسط پلیس فتا میتونم وقت بگیرم آیا پولشو براش واریز کنم پشیمانم بخدا میتونم بدون اینک حضوری تشریف ببرم پلیس فتا براش واریز کنم رضایت بده بخدا پشیمانم من نه خلافی کردم دست به جرم این اولین اشتباه من تو تمام زندگی من بوده ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی هم پول را به شخص شاکی بدهید و هم همزمان از ایشان رضایت ثبتی بگیرید.