مشاوره حقوقی رایگان - استعفا یا اخراج

باسلام اینجانب نظامی هستم که حدود 15سال و 6ماه خدمت کردم و خدمتم کاملا صادقانه بوده و مشکلی با هیچ کس و هیچ چیز نداشتن اخیرا بنده را به عنوان تبلیغ علیه نظام بازجویی و تشکیل پرونده ضد نظام برایم درست کرده اند و میگویند یا باید انصراف بدهم یا اخرامم میکنند.
ولی با توجه به شواهد و گزارش بازجو و بازپرس فهمیده ام که گزارش مثبتی برای اینجانب رد شده و گفته اند که من تبرعه میشوم و به خدمت برمیگردم.
با توجه به موارد فوق لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم انصراف بنویسم اخراج شوم یا جای دیگری پیگیری کنم.
در صورت انصراف حقوق و مزایایی به بنده تعلق میگیرد یا خیر
اگر اخراج شوم حدود 3 پنجم حقوق را دریافت میکنم آیا اخراج بهتر از انصراف نیست
ممنونم اگه راهنمایی کامل بفرمایید...

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
توصیه می شود به وکیل مجرب مراجعه نمایید