مشاوره حقوقی رایگان - دیه سربازی

من در زمان آموزشی تاندونهای دست راستم پاره شد. و بعد کمسیون پزشکی معلول خدمتی اعلام شدم. ولی الان میخوام از طریق دادسرای نظام شکایت کنم. آیا دیه به دست من میخورد. پزشکی قانونی هم اعلام کرد که پارگی تاندون دست شما میزان هشت درصد دیه دارد
لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید..... با تشکر از شما

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز علت پارگی تاندون دست شما چه بوده . در صورتی که عدم رعایت نظامات ایمنی از سوی یگان خدمتی شما بوده میتوانید جهت مطالبه دیه اقدام به طرح شکایت نمایید.

پرسشگر :

تخریب دیوار دستشویی و آبخوری در زمان دوران آموزشی

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد اگر تجهیزات ایمنی لازم را در اختیار شما نبوده میتوانید شکایت خود را مطرح کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله بهرحال دیه شمابایدداده شودشماگواهی پزشکی قانونی خودراضمیه کنیدودرمرجع قضایی شکایت کنیداگرندادندصندق پرداخت دیه برای مواردمشابه است که میتوانیدبطرفیت صندق شکایت کنیدبامدارک مثبته.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر می خواهید شکایت کنید،به دادگاه عمومی -کیفری وهمچنین از آثار معلولیت بگذرید.یاالله

پرسشگر :

با سلام خدمت آقای غفاری
اقای غفاری بعد در صورت پرداخت دیه به نرخ روز محاسبه میشود.
تاریخ حادثه دوازدهم/تیرماه سال نود بوده

پرسشگر :

یا به نرخ همون سال نود

مهدی فیروز بخت

مهدی فیروز بخت :

استان :

هر گونه بی احتیاطی و عدم رعایت مقررات قانونی و بی مبالاتی منجر به آسیب بدنی و جانی گردد مشمول دیه غیر عمدی میگردد و چون جرم از انواع خاص جرایم نظامی است می بایست شکایت خود را در دادسرای نظامی محل وقوع جرم مطرح کنید

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام اگر بیمه بودين بله ميشه طرح دعوی مطالبه دیه بدین