مشاوره حقوقی رایگان - حقوق تبصره 14

سلام خسته نباشید شوهرم بیکاره متولد 1356هستش 3تابچه داریم و الان به مدت دوماه هستش که تبصره 14به ما تعلق گرفته امروزکه رفتیم کمیته امداد آقای رئیس گفتن که ما فقط تا سه ماه به تبصره 14ها حقوق میدیم و بعد از سه ماه قطع میشه آیا این حقیقت داره؟
آیا این افزایش یارانه ای که الان طرحش اومده شامل حال تبصره 14ها هم میشه؟

پاسخ ها :

حقوق تبصره 14 کمیته امداد تبصره 14 کمیته امداد کمیته امداد