مشاوره حقوقی رایگان - آیا کمیسیون پزشکی 40درصد هم در تبصره 14 یا به صورت موقت قرار میگیرد در کمیته امداد

باسلام بنده 45ساله اهل شهرستان زابل میباشم که محروم ترین شهر ایران هستش از نظر محرومیت همه امکانات.
بنده سه فرزند دارم و در اثر سانحه رانندگی (تصادف) روی عصب سرم جراحی شده و کمیسیون پزشکی 40درصد رای دادن. ولی هیچ گونه کمک دیگه ای به جز مستمری شامل حالم نمیشه الان به خاطرزودعصبی شدنم سه ساله درخانه حبس شدم واگه بیرون شوم حتمن یک دردسری برام پیش میادونمیدونم مخارج خونه وبچه هام که محصل هستن وچطوردربیارم شمابگین کسی که نصفه مغزش ازکارافتاده کسی بااین سن45سال بهش کارمیده من امسال بخاری نداشتم واقدام کردم میگن تبصره 14 هستین برای لباس فرم مدرسه رفتم میگن موقت هستین طرح اکرام ومحسنین برای فرزندان رفتم بازم میگن تبصره 14موقت هستین این چه طرح محرومیت زدایی هست که به هیچ کارمون رسیدگی نمیشه مردم دیگه واقعن کم آوردن همه جافقط شده آشناداشتن وگرنه کاری ازپیش نمیره شمارابه خداکمکمون کنیدکه ازقانون میفهمین درکمیته امدادکسی به فکره مانیست شمارابه هرچی میپرستین به دادمابرسید..تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از اداره مربوطه موضوع را پیگیری نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با كميته امداد و بهزيستي در تماس باشيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق تلفن 111 مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری مشکل خود را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با كميته امداد و بهزيستي تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام هم امام جمعه زابل شکایت کن و هم به دیوان عدالت اداری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارکی که دارید از طریق کمیته امداد یا بهزیستی اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال حقوقی نمی باشد از طریق كميته امداد و بهزيستي پیگیری نمایید