مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای

سلام ایا ممکنه دیوان پرونده ای رو پیگیری نکنه ؟ من 25/4 وقت نظارت داشتم ولی هیچ تغییر جدیدی تا امروز 8/ 7 در پروندم ثبت نشده و تاریخ ثبت شکایتم 30/1/99 بوده با این وضعیت کرونا حداکثر چه مدت طول میکشه جواب دیوان بیاد ؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

پرونده ها در دیوان خیلی طول می‌کشه بعضی اوقات تا دوسال هم می‌کشه. ضمنا وقت نظارت زیاد مهم نیست حتما بعدش اتفاقی نمیفته

سحر زارع

سرکار خانم سحر زارع :

وقت نظارت به معاني اين است كه مرجع رسيدگي منتظر نتيجه اقدامي هست كه انجام شده براي مثال منتظر نتيجه كارشناسي است يا قرار اناطه صادر شده ، بنابراين نميتوان زمان دقيقي را بدون دانستن جزييات بيشتر پيش بيني كرد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام بطور کلی پرونده هایی که در دیوان مطرح می شوند نیاز به پیگیری زیاد دارد(البته توسط وکیل) به شعبه مراجعه نمایید.