مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای

سلام وقت بخیر من 1401/05/19 تصادف کردم 1401/07/28 جلسه دادگاه داشتم کلاً 7 دقیقه طول کشید حتی خود قاضی هم رسیدگی نکرد مدیر دفتر رسیدگی کرد گفت شکایت مدنی (اجتماعی) نداری گفتم فقط خسارتمو میخوام یه چیزی داد امضا کردم گفت برید رای صادر میشه برسد اجرا احکام چقدر زمان میبره رای صادر بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اینکه قاضی پرونده را رسیدگی کرد رای صادر می‌شود و به شما در سامانه ثنا ابلاغ میشود منتظر پیامک باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به تراکم پرونده در شعبه رسیدگی‌کننده دارد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به شلوغی دادگاه ها دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا میبایست رئیس صادر شود و بعد از آن مهلت های اعتراض منقضی شود و سپس قابلیت اجرا پیدا می کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمان معینی نمیتوان پیش بینی کرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

صدور رای از زمان ختم رسیدگی حدود یک هفته اما اجرای آن منوط به قطعیت آن هست که 20 روز زمان میبره، برای سرعت در قطعیت میتونید به اتفاق مقصر لایحه ای مبنی بر اسقاط حق تجدید نظر خواهی ارسال کنید تا با قطعیت رای پرونده به اجرای احکام ارسال بشه

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست.محکوم علیه 20 روز فرصت تجدیدنظرخواهی دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

صدور رای قابل پیش بینی نیست چون به عوامل مختلفی بستگی داره

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نهایتاً ظرف مدت یک هفته رأی صادر میشود .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام زمان قابل پیش بینی نمی باشد،بستگی به حجم کار دادگاه دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مهلت صدور رای قابل پیش بینی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

منتظر راي بمانيد
تعيين تكليف شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه مردم بعد از اینکه رفتن دادگاه انوقت از وکیل کمک می خواهند