مشاوره حقوقی رایگان - اخذ گواهینامه رانندگی اتباع

سلام
مناتباع خارجی با کارت آمایش 15 هستم
همسرم ایرانی میباشد
ایا میتوانم با داشتن کارت امایش گواهینامه رانندگی بگیرم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اساس گزارش های منتشر شده از منابع مرتبط با مهاجرین بخشنامه صدور گواهینامه رانندگی برای دارندگان کارت آمایش به نهادهای مربوطه ابلاغ شده است.

یک منبع آگاه به خبرگزاری آوا گفت، : بر اساس دستور العمل وزارت کشور ایران، روند صدور گواهینامه رانندگی برای دارندگان کارت آمایش آغاز شده است.

طبق بخشنامه مذکور که به تمام ادارات و نهادها مربوطه ارسال شده است،تنها برای یک نفر از اعضای خانواده گواهینامه رانندگی داده می شود.