مشاوره حقوقی رایگان - گوهینامه رانندگی

باسلام من از مهاجرین افغانستانی هستم کارت آمایش دارم از طریق سفارت افغانستان تثبیت هویت شدم و تذکره و پاسپورت هم دارم و چون که کارت آمایش دارم پاسپورتم اقامه ندارد با این حال میتوانم گوهینامه رانندگی بگیرم؟
طبق اظهارات مدیر اتباع وزارت کشور آن دسته از مهاجرین که تثبیت هویت شده اند میتوانند گوهینامه بگیرند لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

درود بر شما همزبان عزیزم. متاسفانه در این خصوص رویه واحدی وجود ندارد. در واقع قانون در مواردی چون مشکل جنابعالی ساکت است. باید در حق شما مساعدت نمایند. در واقع همه چیز به اراده رییس آموزشگاه و تصمیم مقام صادر کننده گواهینامه بستگی دارد. امیدوارم توفیق بیابید