مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تبدیل مجازات

با سلام.
برادر 19 ساله ام رو به جرم شعار نویسی توهین به مقام معظم رهبری-توهین به ائمه اطهار-سب النبی،گرفتن و واسه دوتا پرونده اولی به سه سال حبس محکوم کردن، بعد از گذاشتن اعتراض اون رو به 10 ماه حبس محکوم کردن که دو ماه رو گذرونده، میشه کاری کرد که دیگه زندان نره؟مثل:جهادی شدن-درخواست تعلیق مجازات-مجازات جایگزین و...؟
از آزادی مشروط نمیخواد استفاده کنه چون میترسه پرونده سب النبی به جریان بیفته و واسه اون استفاده کنه.
لطفا کمکم کنید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرم ساب النبی ازجرایم حدی است
وربطی به موارد ازادی مشروط وتعلیق اجرای مجازات ندارد اعمال مقررات ازادی مشروط و تعلیق اجرای مجازات فقط درمورد جرایم تعزیری قابل اعمال است