مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو مفقودی

سلام
عرض ادب و احترام
حدودا یک ماه پیش پلاک جلو ماشین گم کردم {افتاده،یا دزدیدن } کلانتری اقدام کردم
و پلاک رو به لیست سیاه آگاهی اضافه کردن
رفتم تعویض پلاک بخاطر صندق عقب خودرو که مثل اینکه قبلا تعویض شده بوده گیر دادن
با اینکه دوسال پیش با همین وضعیت خودرو برای تعویض پلاک اقدام کردم و تعویض شد مشکلی نبود

الان کارشناس میگه چون آخر اتاق شماره نیس بایستی اتاق کامل تعویض بشه
واقعا خیلی سخته
نمیدونم چیکار کنم
کاش همین کارشناس دوسال پیش زمان تعویض بهم میگفتم تا قرارداد رو فسخ کنم
حالا با این وضعیت باید چی بشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با یه تامین دلیل در خواست ارجاع امر به کارشناسی کنید چنانچه نظظر کارشناس به انجام تعویض اتاق قبل از تاریخ معامله بود به استناد اون فسخ بخواهید ولی از اونجایی که موقع تعویض پلاک در راهنمایی دقت نکردم و تعویض پلاک شده بعید به نظر میرسه به نتیجه برسید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به مرکز تعویض پلاک دیگری مراجعه نمایید. یا در یک شهر دیگر تعویض پلاک کنید