مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت سند وثیقه

با سلام. یکی از اقوام نزدیک بنده متاسفانه چند ماه پیش دست به سرقت گوشی موبایل زده بود( بدون هیچ سابقه کیفری صرفا تحت تاثیر مواد روانگردان) برای ایشون 3 ماه حبس ( لازم الاجرا )‌ بریدن. بخاطر آبرو دار بودن خونوادشون بنده سند منزلمو بعنوان وثیقه قرار دادم تا در بازداشت نمونند. حالا ایشون به زندان نمیرن و سند بنده هم روی هوا مونده. سوالم اینه که امکان پذیر هست با پرداخت جریمه سند خونمو آزاد کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر لازم است از تاریخ ابلاغ ظرف یک هفته ایشان را حاضر نمایید و بعد وثیقه خود را بردارید پیشنهاد میشود حتما با قاضی اجرا صحبت کنید تا جلب سیار صادر نماید