مشاوره حقوقی رایگان - آیا وثیقه گذار جهت عودت زندانی به زندان میتوانددرخواست جلب بکند وآیا پیامک جلب به مجرم ارسال میگردد

با سلام.
بنده بابت آزادی یکی از بستگان زندانی، وثیقه دو میلیاردی گذاشتم. متاسفانه بعد از طی شدن زمان و عدم خودمعرفی زندانی به زندان، درخواست جلب وی را خواهانم. آیا پیامک درخواست جلب توسط دفتر خدمات قضایی به متهم فراری هم ابلاغ میشه، چون نمیخوام بدونه که جلبشو درخواست کردم تا بتونم بگیرمش ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به شعبه مراجعه کنید و درخواست جلب بدهید.
درخواست شما به متهم ابلاغ نمی شود و می توانید با اخذ حکم جلب از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق مرجع صادر کننده قرار وثیقه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شعبه مراجعه کنید و درخواست جلب بدهید.
درخواست شما به متهم ابلاغ نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام معمولا خیر دلیلی برای صدور جلب اینجا وجود ندارد شما علیه خود اقدام کرده اید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پیامک جلب ارسال نمی شود، و شما می توانید جلب بگیرید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام خیر به شعبه مراجعه کنید و درخواست جلب کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر این از مواردی نیست که به متهم ابلاغ شود ولی حضور ایشان به مرجع قضایی ممکن است بنا به نظر مرجع قضایی ابلاغ گردد برای معرفی وثیقه جدید