مشاوره حقوقی رایگان - تصادف فرعی با اصلی

در یک تقاطع ماشین شماره 1 با سرعت مجاز از فرعی وارد اصلی میشود ماشین شماره 2 با سرعت غیر مجاز به ماشین شماره 1 برخورد میکنه و ماشین شماره 1 رو 2متر پرت میکنه و 9 متر هم خط ترمز بجا میزاره؟
کدوم ماشین مقصره؟ یا درصد تقصیر چقده؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام این سوال مربوط به مسائل راهنمایی و رانندگی است ارتباطی به مسائل حقوقی نداره