مشاوره حقوقی رایگان - قتل

با عرض سلام و خسته نباشید برادر من 17سال سن دارد او چندروز پیش با دوتا از دوستانش با موتور که به پارکی که خیلی از خونمون دور نیست برای تفریح رفته و مشروب خورده بودن بودند در انجا چاقویی پیدا میکند و آن را درجیب خود میگذارد و موقع بازگشت به خانه سه تا موتور دوترک به ان ها فحش های ناموسی میدهند انها توجهی نکردن و باسرعت بیشتری رفتن تاکه از انها دور بشوند ولی انها بازم خود را میرسانند و داداشم چاقو را میگیرد تاطرف بترسد ولی طرف با موتور به سمت برادرم میاد و چاقو به سینه طرف اصابت میکند و با دیر امدن امبولانس طرف فوت میکند برادرم میگه نمیدونم یهو چه اتفاقی افتاد من درحالت طبیعی نبودم او کمی ساده هست و اصلا اهل دعوا نیست تاجایی که بوده کتک خورده ولی تاحالا به کسی اسیبی نرسونده ولی چرا این اتفاق برای مان افتاد ماشب و روزمان شده گریه که اینده برادرم چه میشود لطفا اگه میشود جواب سوالم را زودتر بدهید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

به دلیل اینکه موضوع شما قتل است و دارای پیچیدگی های خاصی است با یک مشاوره رایگان کار زیادی از پیش نخواهید برد و بهتر است در اسرع وقت وکیل بگیرید. در صفحه اول سایت هم می توانید درخواست وکیل را تکمیل کنید تا به وکلای متخصص در این زمینه ارجاع داده شوید.

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

با سلام در صورت اثبات که به علت مست بودن کلا مسلوب الاراده شده باشد میتوان عمد بودن قتل را از بین برد اما به علت آنکه پرونده شما قتل و امری است بسی لذا توصیه می شود در شروع امر با وکیل مجرب کیفری صحبت کنید.
موفق باشید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.پرونده قتل یکی از تخصصی ترین عناوین مجرمانه است.حتما به وکیلی در این زمینه مراجعه کنید که تخصص لازم وکافی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر برادرتان دفاعیات موثری ارائه دهد ممکن است که دادگاه قتل عمد حساب نکنه و یا اینکه به خاطر سن برادرتون مشکل خاصی پیش نیاد.