مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فک شکایت از پلاک

سلام و عرض خسته نباشید
بنده یک خودرو پرشیا متالیک مدل 83 رو در تاریخ93 از یک آقایی در یه بنگاهی خریداری کردم بنده دارای قولنامه بنگاهی نیز هستم
بعد از مدتی که ماشین در دست بنده بوده در تاریخ 95 خودرو به علت اینکه گواهینامه همراهم نبوده به پارکینگ میره برای در آوردنش رفتم که خلافی رو پرداخت کنم دیدم رو پلاک خودرو شکایت است 3 شکایت وجود داشت که دوتاش از طرف بانک بود و دیگری از طرف فرد دیگری
در آخر نگاه کردم که خودرو به نام یک آقای تهرانی است اما برگ سبز کارت ماشین و پلاک به نام یک خانم است و آن خانم به دلیل شاکی خصوصی و شاکی دولتی(بانک)به اموالش حکم توقیف زدن و به خاطر همین این ماشین رو خوابوندن تو پارکینگ الان روز به روز به شکایت های خانم اضافه میشه ولی من هرکاری میکنم با من مقابله میشه اون ماشین از زمان رسیدن به من از طرف خانم 3 دست چرخیده مثلا خانم فروخته بهAو Aفروخته بهBوB هم فروخته به CوCهم فروخته به من درضمن من همه اون قولنامه هارو پیدا کردم ولی فقط قولنامه مابین خانم و Aدستم نیس درضمن اون قولنامه دست خانم هست و به قاضی پرونده هم نشون داده اما من نمیتونم اون رو بگیرم و یه بار هم اعتراض ثالث دادم ولی چون مدارکم تنها قولنامه خودم و بیمه بود نتونستم پیش برم و توسط شاکی خصوصی اون پرونده با بنده مقابله میشه که رد شد حالا من از شما مقامات عالی خواهشمندم اگر راهی هست به بنده حقیر بفرمائید من 6 سال پیش مبلغ 17 میلیون پرداخت کردم و حالا نزدیک به پنج سال اس که در پارکینگه قربان شما دست تون رو میبوسم بهم یه راهی نشون بدید خسته نباشید

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اگر بانک یا هر شخص دیگری بابت مطالبات خود قبل از تاریخ مبایعه نامه شما خودرو را توقیف نموده باشند در این پرونده راهی جز شکایت از فروشنده به جرم کلاهبرداری یا انتقال مال غیر وجود ندارد.
ولی اگر تاریخ مبایعه نامه شما قبل از ثبت توقیف ها باشد باید به عنوان معترض ثالث به تک تک پرونده ها وارد و به توقیف یا مزایده اعتراض نمایید.
موفق و پیروز باشید

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

با سلام بايد دادخواست الزام به انتقال به طرفيت تمام خريداران قبلي تا فردي كه سند دارد بدهيد بعد از صدور حكم به عنوان دليل جديد اعاده دادرسي كنيد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام متاسفانه خرید خودرو قولنامه ای بدون تعویض پلاک و تنظیم سند عواقب بدی دارد و معمولاً این اتفاقات را در پی دارد. حال که اعتراض ثالث اجرایی شما رد شده است باید علیه فروشنده خود و سایر فروشندگان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.