مشاوره حقوقی رایگان - صیغه شوهرم

متوجه شدم شوهرم خانمی را صیغه کرده و صیغه نامه ای هم بینشون نوشته نشده و فقط بین خودشون صیغه رو دو نفری خوندن. من چجوری میتونم صیغه رو به دادگاه اثبات کنم تا طلاقم رو بگیرم؟ برای طلاق بهم راه حل بدید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رطبق ماده 1119 قانون مدنی زوجین می توانند با توافق هر شرط معقول و مشروعی را که مخالف مقتضای عقد نکاح (ازدواج) نباشد در ضمن عقد شرط کنند از جمله این شروط که در متن ماده فوق آمده است این که زن می تواند شرط کند هرگاه شوهر زن دیگری بگیرد، زن وکیل و وکیل در توکیل برای طلاق می باشد. در این راستا یکی از شروط چاپی موجود در عقدنامه های رایج کشور بند 12 آنهاست. در بند مذکور چنین شرط شده است: «زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند …»

بدیهی است که اگر مردی این شرط از عقد نامه را امضاء کرده باشد با ازدواج او و اثبات آن، زوجه می تواند به دادگاه مراجعه کند و با استفاده از این بند طلاق بگیرد و در اصطلاح حقوقی با تحقق این شرط زوجه وکیل زوج در طلاق با حق توکیل به غیر با حق قبول بذل خواهد شد.