مشاوره حقوقی رایگان - هزینه آب اشتراکی در مجتمع 9 واحدی

آیا در مجتمع مسکونی که یک کنتور آب عمومی است قانونا هزینه آب باید نفری باشد یا توافقی یا به متراژ هر واحد آپارتمان؟ متشکرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نحوه محاسبه هزینه های مشترک قبل از هر چیز می تواند به اراده و تصمیم اهالی ساختمان موکول شود که می توانند آن را به هر نحوی تعیین کنند، اما اگر ساکنان روش خاصی برای این کار تعیین نکرده اند تعیین سهم هر یک از مالکان و استفاده کنندگان از هزینه های مشترک یا بر اساس متراژ و مساحت واحدها خواهد بود و یا بر اساس نفرات.