مشاوره حقوقی رایگان - هزینه آب مشترک

با سلام و درود فراوان
کارشناسان محترم.
بنده ساکن ساختمان سه طبقه تک واحدی هستم و ساکن طبقه سوم متاسفانه به دلیل کم بود آب مجبور به تعمیر پمپ آب ساختمان شده آن را راه اندازی کردیم حالا با گذشت یه دوره قبض از استفاده آب متاسفانه طبقه دوم از دادن پول آب و برق امتناع میکند و پس از صحبت کردن در جلسه سه طبقه نظر بر این دارد که احتیاجی به پمپ آب نیست و باید خاموش گردد در صورتی که طبقه سوم حتی آب رای رفع حاجت هم بالا نمی آید و تعداد ما 3 نفر هستیم با یه بچه 4 ساله و ایشان 4 نفر هستد و میگویند سهم من بیشتر میشود و من پرادخت نمیکنم یا این که طبقه سوم که ما باشیم باید بیشتر پرداخت کند به صورت ضریب درصدی که بنده 49 تومان بدم ایشان با 4 نفر 29 تومان و واحد یکم که اصلا میگوید من مشکل آب ندارم 14 تومان
لطفا شما بفرمایید یک راه حل ( درضمن کنتور هم سازمان آب قبول به تفکیک نکرد)
با تجدیدی تشکر از شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و سپاس از شما . یعنی شما میفرمایید هر کدام به تعداد نفرات باید پرداخت آب صورت بگیرد.

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

فقط از طریق سازش
قابل حل است یا
نصب کنتور فرعی