مشاوره حقوقی رایگان - معرفی به جای فرد دیگر

سلام من برای افتتاح حساب بانکی وقت نداشتم و برادرم به جای من به بانک رفته و اقدام به افتتاح حساب نمود ولی در حین انجام روال اداری به دلیل عدم تطابق عکس افتتاح حساب صورت نگرفت حال آیا برادر بنده جرمی مرتکب شده است یا خیر ؟ ( بنده خودم روز بعد به بانک رفتم و به رییس بانک گفتم برادرم با اطلاع من این کار را نموده و قصد و نیت سوءئی نداشته است آیا این عمل قابل پیگیری از طرف بانک است)

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در صورتی که قصد ضرر رساندن نداشته وشما تایید کنید جرم جعل نیست

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از لحاظ قانونی قابلیت پیگیری دارد اما بعید است که بانک شکایت نماید