مشاوره حقوقی رایگان - همسر

سلام همسرم 14 سال دارد برای افتتاح حساب چه کار های لازم است و اینکه در حال حاضر ولی همسرم چه کسی است؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. برای افتتاح حساب باید باامضای ولی انجام وپدر ایشان ولایت دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ولی همسر شما پدرش است .
همسر شما می تواند حکم رشد بگیرد که در این صورت برای اداره اموال خود نیازی به دخالت پدر وی نیست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر همسرتان ولی اوست و برای امور مالی باید امضای او باشد مگر اینکه همسرتان از دادگاه حکم حجر بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به سن قانونی 18 سال برسد و ولی قهری وی پدرش است مگر انکه حکم رشد بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ولی قانونی ایشون پدرش است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می تواند از دادگاه خانواده درخواست حکم رشد کند درغیر اینصورت پدرش ولی اش است