مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض

بخاطر اینکه در قرار موقوفی تعقیب مهلت اعتراض ذکر نشده بود و عدم اطلاع شاکی که مهلت اعتراض چند روز هست مهلت اعتراض تمام شده بوده است الان شاکی چیکار باید انجام دهد که حق او ضایع نشود ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اعتراض به قرار موقوفی تعقیب
بازپرس پس از پایان تحقیقات چنانچه تشخیص دهد مورد از جهات موقوفی تعقیب است، قرار موقوفی تعقیب صادر می نماید. و پرونده را فوری نزد دادستان یا دادیار اظهار نظر ارسال می نماید تا نظر خود را به طور کتبی اعلام کند، در صورت موافقت دادستان با قرار مذکور، قرار موقوفی تعقیب به شاکی ابلاغ می گردد.

شاکی میتواند ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ قرار اعتراض نماید. رسیدگی به اعتراض شاکی در دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به آن اتهام را دارد. و تصمیم دادگاه در این خصوص قطعی است. هرگاه دادگاه رای بر قرار موقوفی تعقیب صادر نماید و متهم در بازداشت باشد بلافاصله، به دستور دادگاه آزاد می شود. شاکی میتواند به قرار صادره از دادگاه ظرف 20 روز برای اشخاص مقیم ایران و ظرف دو ماه برای اشخاص مقیم خارج از کشور تجدید نظر خواهی نماید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

و چنانچه زمان قانونی اعتراض خاتمه یافته باشد اقدامی متصور نیست اگرچه موارد قبول اعتراض در قرار موقوفی تعقیب با توجه به ماهیت امر دور از دسترس است .